BOLLYWOOD, BOMBAY, BARCELONA

IMAGINEU COM ÉS LA VIDA DE TRES JOVES IMMIGRANTS INDIS QUE COMPARTEIXEN PIS A BARCELONA?

DE CARA ENFORA TOTHOM FA EL COR FORT I EN UN AMBIENT DE CAMARADERIA DE MICA EN MICA VAN AFLORANT LES DIFICULTATS DE TROBAR FEINA, LA INCOMPRENSIÓ DELS VEÏNS O LA TROBADA AMB PERSONES QUE, D'UNA MANERA O ALTRA, VOLEN APROFITAR-SE D'ELLS.

TOT ES DESENVOLUPA ENTRE BROMES I SOMNIS, ELS DOS ELEMENTS QUE FACILITEN EVADIR-SE DELS SEUS PROBLEMES. SERÀ JUSTAMENT AQUEST COMPONENT DELS SOMNIS EL QUE INTRODUEIX DIRECTAMENT L'AMBIENT DE LES PEL·LÍCULES DE BOLLYWOOD. PER AIXÒ EL BALL, COM UN MIRATGE DE FELICITAT, IRROMP DIRECTAMENT EN LA TRAMA TRENCANT EL FIL ARGUMENTAL I OMPLE DE COP L'ESCENDA DE LLUM, MÚSICA I BRILLANTOR.

AQUESTA TRAGICOMÈDIA INSPIRADA EN UNA VIVÈNCIA REAL, UTILITZA L'HUMOR PER POSAR EN ESCENA LA DECEPCIÓ QUE COMPORTA EL DESPERTAR DEL SOMNI MIGRATORI, QUAN LES IL·LUSIONS NO ES CORRESPONEN AMB LA REALITAT.

Aquesta companyia ha muntat una bogeria que treu el millor de tots nosaltres. On per moments tens ganes d’aixecar-te de la cadira i començar a ballar amb ells qualsevol número músical.

Francesc Eseteve. Teatralnet

Es un auténtico placer y un verdadero privilegio ver cómo adecúan su repertorio expresivo para dibujar a los personajes concretos. La imagen que nos crearemos es tan verosímil y vívida precisamente gracias al dominio de una aproximación tan coordinada como milimétrica y extremada.

Fernando Solla. EnPlatea

© 2018  Dúo Fàcil. 

  • @duo_facil
  • Dúo Fàcil
  • @DuoFacil
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now